I LOVE FLORIDA

Ja det gör jag! Och nu är vi tillbaka igen, hemma!, efter vår lilla thanksgiving resa....så himla skönt! Det var alldeles för kallt i Maryland....man börjar ju bli lite bortskämd med sol och värme :) Imorrn blir det golf, klockan 8.00 på Long Marsh GC, härligt! Florida Map Pictures, Images and Photos North Port/Port Charlotte där bor vi!

Happy Thanksgiving!

Mmm vad gott! Lägg märke till Hempas nya frisyr........:) Det här var lite utav all den mat som serverades, man gick inte ifrån bordet hungrig i alla fall, det kan jag lova!

Maryland

Befinner oss just nu i calvert county i Maryland, ca 1 timme från Baltimore. Vi blir kvar här tills på lördag.....är här för att fira en äkta amerikansk Thanksgiving!

NASCAR 2010 Homestead MIAMI








Parkeringen......på väg att fyllas



Rednecks :) Ovan: Tracy o Jag. Nedan: LouAnne, Tracy o Jag.....

Pang pang....läskiga vapen det finns.....!

Fin va....!? Bling Bling :)

Islamorada!

Islamorada, Florida keys, där befinner vi oss för tillfället. Eller snarare där har vi varit de senaste 2 dagarna. Just nu är vi i Homestead, utanför Miami, hos Dave och LouAnne's son.
Dave fyllde 50år igår, Grattis! Det var en utav anledningarna till att vi åkte ner hit, för att fira honom.
Gårdagen spenderades till större delen på golfbanan (ovanligt :)), men innan den avslutades med en god och trevlig födelsedagsmiddag så hanns det också med en del tråkigheter....under vår golfrunda så hade någon gjort inbrott i Dave's bil! :(. Förarrutan var sönderslagen och LouAnne's mobiltelefon, som hon hade glömt kvar i bilen och därför låg helt synlig, var borta. Trist!
En annan anledning till att vi åkte ner hit över helgen, är för att gå på Nascar på söndag! Ska bli superkul och intressant! :) Har ju hört att det är en hel del 'rednecks' på Nascar racen.....:) Jag är dock lite orolig för ljudnivån....jag vet att det låter mesigt, men jag är så jäkla känslig för höga ljudnivåer. Jag får köra med både öronproppar och 'noise cancelling' headphones så ska det förhoppningsvis gå bra! Talk to you later.....


Dave's sönderslagna bilruta


Dave o LouAnne's hus i Islamorada....och vår fina bil till höger :)

Oväntat shopping tillfälle idag.... :)

Hempa har väntat i flera veckor på att få sin check på $300, som han spelade till sig genom sin vinst i Charlotte County Open. Efter mycket om och men så bestämde vi oss för att åka och hämta den på Riverwood GC (som bara ligger 15min från vår lägenhet) istället för att sitta och vänta på att den skulle komma med posten.....
Till vår, eller framförallt Hempa's stora besvikelse, visade det sig att checken, eller snarare presentkortet, endast gick att använda i Riverwood GC's pro shop. Och inte på Golf USA, som är en stor butikskedja och sponsor till tävlingen, som vi trodde. Vilket innebar, eftersom deras lilla golf shop inte har särskilt stort utbud, framförallt inte på killsidan, att jag fick använda det mesta av pengarna! :) Mycket trevligt, såklart. Men också trist för Hempa's skull....det var ju ändå han som vann! Resultatet av de 300 dollarna ser ni nedan.....det enda som saknas på bilden är ett par mycket sköna strumpor som också fick följa med hem. Hempa gick inte hem helt tomhänt heller....ett par dussin bollar blev det i alla fall.


Check this out!

Det här är förhoppningsvis vårt nya hem inom en väldigt snar framtid! :) http://www.weichert.com/31235137/

Helgen i bilder.....

Vi börjar i fredags,



Det var otroligt kallt och blåsigt på Lake Region Golf Club, jag hade min vinter outfit på mig hela dagen!



Även fast det inte blev någon låg score sista speldagen, som jag hade tänkt mig!, så är jag nöjd över att ha nått mitt mål med kvalet, att förbättra min kategori inför nästa säsong. Så nu är det bara att ladda om och köra ännu hårdare för att vara redo inför en ny säsong och första Futures tävlingen som förmodligen spelas i mitten/slutet av Mars.



Bilen ja, det var ingen 'easy fix' där inte. Enligt bilverkstan så hade motorn skurit sig, så det var inte mycket och göra....förutom att köpa en ny motor....vilket vi inte tänkte göra till en gammal bil som förutom motorn hade en del andra grejer som behövde fixas, och inte var värd särskilt mycket i alla fall. Så vi tog beslutet att sälja den till skroten för $300....trist, men det är väl sånt som händer ibland med gamla bilar......Hej Då bilen! :( (Du tog oss ändå ganska långt och till många olika platser innan du inte orkade längre.....)



Så det blev till att ge sig ut och leta efter en ny bil.....och här är resultatet, en Ford Explorer! :) Känns väldigt skönt att vi lyckades hitta något så snabbt, som dessutom är en väldigt mycket bättre, nyare och större bil, OCH som jag tycker att vi gjorde ett väldigt bra jobb på när det gällde att få ner priset!! Helt enkelt så känns det som vi fick till en väldigt bra deal!



Sen var det ju Hempa's födelsedag i Lördags, vilket firades först med lite bowling.....(min favorit sysselsättning ;), som dock blev kul ändå med trevligt sällskap!) med Dave & LouAnne + Son och sonhustru.



Ni ser ju här att min Bowling swing är minst lika bra som min Golf swing.........;)



Och här är en utav Hempa's presenter, en caddie outfit! :) Från Dave och LouAnne.....jag tänker inte skriva vad det står på kepsen och tröjan......:) Ni får titta noga på bilden istället.....:).




Det är ingen vanlig dag.....

För det är Hempa's födelsedag! Hurra, Hurra, Hurra!




Klarad cut och plötsliga bilproblem......

Tänkte bara ge er en snabb uppdatering på vad som har hänt de senaste dagarna. Klockan är 22 här på torsdag kvällen och jag har gått och lagt mig. Är supertrött efter en lång och regnig dag på golfbanan plus att jag sov väldigt dåligt igår natt. I alla fall, jag är vidare till sista dagens spel i Futures Tour kvalet. Vilket i princip innebär att mitt mål redan är uppnått, bättre status/kategori inför nästa säsong. Men det betyder ju inte att jag inte tänker ge järnet ute på banan imorgon ändå, jag vill avsluta med en riktigt bra score. Och läget är perfekt för att bara kunna gå ut och spela avslappnat, utan press. Nu till något inte lika kul, vår bil la av ikväll! Bara sådär! Vi var och åt middag på en restaurang bara några minuter från vårat hotell. På vägen tillbaka till hotellet stannade vi för att köpa ett par saker, och vid det laget så fungerade bilen bra. Men när vi kommer ut från affären och jag ska starta bilen så händer absolut ingenting! Vår första tanke var batteriet, men radion och lysena och allt fungerade så vi var lite tveksamma till att det var det som var problemet. Och efter att ha försökt med startkablar så är vi ganska säkra på att det inte är batteriet. Vad det är, har vi ingen aning om......som tur är, så är Dave och LouAnne här. Dom kom igår för att titta när jag spelar.....så vi fick lämna bilen stående utanför butiken och Dave kom och hämtade oss och körde oss tillbaka till hotellet. Vi blir hämtade imorgon bitti också för att kunna ta oss till Lake Region Golf Club. Jag går ut 9.36 från tee #10. Det jag sa i tidigare inlägg, att det gick att följa tävlingen live via future tours hemsida var en lögn, resultaten syns inte förrän efter avslutad runda. Sorry! Och futures tour har tydligen en ny webb adress, www.lpgafuturestour.com. Åter till vår bil, vi ska ta hand om den efter att jag har spelat klart imorgon. Håll tummarna för att problemet är lätt fixat! Godnatt

I Winter Haven

Befinner oss just nu i Winter Haven för att spela Futures Tour kvalet. Första rundan startar imorgon. Vi spelar på tre olika banor. Lake Region, Lake Wales och Ridgewood Lakes, den sistnämnda blir det för mig imorgon. Jag går ut kl.9.36 på tee #10. Om ni vill följa tävlingen live, klicka er in på www.duramedfuturestour.com och välj 'real-time scoring'. Wish me luck!

RSS 2.0