Igång....

Jaha, då var första tävlingen avklarad för min del....känns skönt att vara igång, men jag är absolut inte nöjd med resultatet. Fast å andra sidan så är jag ändå nöjd att jag överhuvudtaget ställde upp i tävlingen, det var nära att det inte blev så....de senaste 10 dagarna har varit oerhört tunga, och jag hade nästan ingen energi eller lust att spela, i alla fall inte förrän jag väl stod där på första tee i fredags. Då kom lite utav viljan och tävlingsinstinkten fram.... Nu laddar jag om inför nästa tävling i Daytona kommande helg, då jag definitivt kommer att vara bättre förberedd, och dessutom ser fram emot att spela. Daytona är också en bana som faller mig mycket bättre i smaken än den bana vi spelar den här veckan!

Första tävlingen säsongen 2011

Det är med mycket blandade känslor jag har börjat förberedelserna inför årets första tävling. Jag tror inte att jag behöver förklara närmare varför....
Det som har hänt känns fortfarande overkligt, och otroligt jobbigt. Och även fast det känns lite kul att säsongen äntligen är igång, så är jag, om jag ska vara ärlig, inte speciellt taggad inför att spela.
Men det är ok att det känns så....jag har förlorat en nära vän....och den här tävlingen får bli som den blir. Jag spelar för dig Marianne! Jag vet att du hade velat att jag ska spela. Så som sagt, jag gör det för dig!
Igår spelade vi första inspelsrundan, på Lake Region Yacht & Country Club, en bana som vi känner till väl vid det här laget, och du var med oss hela vägen Marianne....och kommer att vara under resten av tävlingen....din bild pryder framsidan på min 'yardage book'!

Älskar den här bilden på dig Marianne, otroligt fin! Tycker att den verkligen framhäver den färgstarka, vackra och glada människa du var!
Dessutom så passar det ju otroligt bra att omslaget på banguiden är Orange, vet ju att det är en utav dina favorit färger!

För mer info och starttider för tävlingen, klicka in på den här länken: http://www.lpga.com/floridasnaturalcharityclassic.aspx
(Startiderna hittar ni om ni klickar på 'pairings' högt upp till vänster på sidan)

Stor Kram på er där hemma!

För dig Marianne....












♥ Några delfiner simmade förbi för dig också Marianne.....♥ ♥ ♥


♥ Marianne ♥


Marianne, vår älskade vän! Du lämnade oss alldeles för tidigt, på detta årets första vårdag. Som en vacker vårsol kommer vi alltid att minnas dig! Vila i frid. ♥

Boom!

Igår landade NASA's space shuttle 'Discovery' på Kennedy Space Center här i Florida, efter att ha varit ute på sin sista resa innan den nu ska gå i pension.
När Discovery bröt igenom jordens atmosfär så blev det en ganska kraftig smäll, som vi hörde/kände av väldigt tydligt, för det skakade till i hela huset! :) Ganska häftigt! Förstå vilka krafter det handlar om....skulle dock aldrig vilja, eller våga!, ge mig ut i rymden sådär, men all cred till astronauterna som gör det!
Här är lite intressanta fakta om Discovery's sista uppdrag:

Mission Stats

    STS-133 Mission Statistics

    Landed:
    Wed., March 9, 2011, 11:47 a.m. EST
    Landing Site:
    Kennedy Space Center, Florida

    Mission Elapsed Time:
    12 days, 19 hours, 3 minutes, 53 seconds

    Official Landing Times
    Main gear touchdown:
    11:57:17 a.m. EST
    Nose gear touchdown:
    11:57:28 a.m. EST
    Wheels stop:
    11:58:14 a.m. EST
    Total miles:
    more than 5.3 million



Utsmyckning av huset! :)

Hittade dom här söta små sakerna i en liten butik för ett par veckor sedan....och kunde bara inte motstå de små liven! Tyckte att dom passade perfekt för att liva upp de tomma väggarna ute på lanaien....!

En liten ödla, en stor ödla och en groda....


På väg upp för väggen...:)


Delfin!


Så här ser dom ut! Fina va!?

Segt....

Ja, segt med bloggandet på sistone...vet liksom inte riktigt vad jag ska skriva om...har inte haft nån vidare lust att skriva nåt heller. Så kan det bli ibland.
Men det börjar ju närma sig säsongen och i och med det snart dags att dra ut på vägarna igen! Ska bli väldigt kul, såklart! Men samtidigt känns det alltid lite jobbigt att lämna sitt hem, sin trygga fasta punkt, ännu mer nu när vi har vårt nya, superfina, super mysiga hem! :) Det är alltid lite jobbigt att vara på resande fot under en längre period, att leva som i en kappsäck. Men spännande ändå. Vi kommer att besöka några helt nya platser den här säsongen...bla Michigan, där för övrigt systersonen Rickard för närvarande befinner sig för att spela hockey. Skulle ju vara superkul att hinna med ett besök där medans vi ändå är i trakterna. Förhoppningsvis så befinner sig också resten av familjen Rakell där vid samma tidpunkt!! Vi får hoppas på det!
Idag tänkte jag bjuda på en bild som jag tog förra veckan, under spel på vår 'hemma bana' Long Marsh....

  
Modig liten sköldpadda! :) Dessutom så ligger han på mage med alla benen i vädret! :) Så himla söt!

RSS 2.0