Nu är det klart!

Ja, nu har vi fixat husbilen! Det var jag som körde 'hem' den. Inte det lättaste att köra en drygt 9 meter lång bil i miami's hetsiga och täta trafik! Men det gick faktiskt bra.
Just det, vi är i miami nu, det har jag nog inte berättat. Det blev en vända ner hit, dels för att Jerker ska flyga hem till sverige på måndag, och han åker från Fort Lauderdale som ligger typ 20 min härifrån, dels för att vi skulle titta på några husbilar. Och det gav ju äntligen resultat!
Tänkte inte skriva så mycket mer idag utan låta bilderna tala.

Träning på Miami Beach Country Club


Zeke och Hempa i bilen på väg för att köpa husbil


HUSBILEN! Ganska fin va!?


Jag och zeke på premiärtur med husbilen :)

Husbil!

Äntligen! Vi har hittat  en husbil som känns bra! Eller helt ok i alla fall! :) Så om allt går som det ska så hämtar vi bilen imorgon!
Klockan är över midnatt här och efter ca 6 timmar i bilen idag så orkar jag knappt hålla ögonen öppna, så bilder på bilen kommer imorgon. Sweet dreams.


Försvunnet inlägg

Åh, jag hade skrivit ett inlägg och skulle bara spara och publicera det, och så försvann det! Sjukt irriterande! Tyvärr så orkar jag inte skriva om allt ikväll så det får bli imorgon istället. Godnatt!

Busy busy!

Jaha ja, var ska jag börja någonstans? Har haft så mycket att göra hela dagarna och har varit så trött på kvällarna att jag nästan somnat innan jag ens hunnit lägga huvudet på kudden. Därför har det varit lite dåligt med inlägg på bloggen. Men här kommer en snabb uppdatering. Fortfarande ingen framgång på husbilsfronten. I början av veckan trodde vi att vi hade hittat den perfekta bilen för oss. Storleken, priset, utseendet mm, allt var så bra, lite för bra för att vara sant! Var riktigt nära att vi blev blåsta på 40.000 kr! Jag hade pratat med säljaren vid flera tillfällen och allt verkade helt ok. Köpet skulle ske via ebay och jag fick mail från dem, eller snarare, det såg ut som att mailen kom från ebay, med betalningsinformation mm. Men som tur var så visste jag inte riktigt hur man skulle gå tillväga när man skickade pengarna, så jag var tvungen att lyfta luren och ringa till kundcenter på Moneygram, (som pengarna skulle skickas via), och fråga hur man skulle göra. När han fick veta hur mycket pengar det handlade om och vad det var jag skulle köpa sa han att han med 99% säkerhet kunde säga att jag hade blivit lurad, för att ebay aldrig använder sig av det här betalningssättet . Så jag tackade så mycket för informationen och sa att jag skulle kolla med säljaren igen och fråga honom vad det handlade om. Tror ni att jag fick nåt svar!?
I alla fall, lite tråkigt att det inte blev någon affär och att vi fortfarande inte har hittat en husbil, men jag är väldigt glad och tacksam för vi har våra pengar kvar!
Vad har mer hänt, jag har fått mitt amerikanska bankkonto, gick väldigt smidigt, mycket lättare än jag trodde. Så efter helgen så borde jag ha fått mitt kreditkort och checkar :) har ingen aning om hur man använder såna!
Men det roligaste som har hänt den här veckan var i måndags, när Zeke kom hit. Han kom med en av Hempas kompisar, Jerker, personlig hundleverantör :) Zeke kunde inte flyga samtidigt som oss, så då fick Jerker ställa upp. Men som tack fick han 2 veckors semester! Men gud vad nervös jag var inför att zeke skulle flyga, han är för stor för att sitta i kabinen så han måste skickas som frakt. Det sista timmarna innan de skulle landa var riktigt jobbiga, och när vi stod och väntade på flygplatsen var det nästan olidligt. Hade ingen aning om vilket skick han skulle vara i efter resan, det var ju ingen kort flygresa heller, 11 timmar! Men det hade gått hyfsat bra, han kom fram levande i alla fall, om än lite omskakad och orolig, plus att vattenskålen hade tippat så han hade inget vatten, vet inte hur länge han var utan :( en törstigare hund än zeke just då får man leta efter!
Idag har jag spelat min första golfrunda på flera månader, inspel inför första tävlingen som börjar på fredag. Banan var helt ok, inte toppklass, men helt ok. Imorgon blir det träning och ytterligare en runda. Sen är det dags som sagt, första tävlingen. Känns lite nervöst, men det ska bli väldigt kul att få komma igång! Nu ska jag ta och sova och vila upp mig inför en ny very busy dag! Godnatt


På plats i Orlando!

Nu har vi varit här i 3 dygn, men det känns faktiskt som vi har varit här mycket längre än så. Vi har haft fullt upp på dagarna, med golfträning, gymträning, och framförallt sökandet efter en husbil. Har tyvärr inte haft någon större framgång än vad gäller den biten. Så det är fortfarande hotell och hyrbil som gäller.
Igår körde vi en timme norrut till Daytona beach, och Futures tour headquarters, för att fylla i lite ekonomiblanketter. Inte det lättaste måste jag säga, tur att jag fick lite hjälp av Johanna som jobbar för Futures tour, och som för övrigt är svenska! Imorgon ska vi tillbaka upp dit för att få hjälp med att öppna ett amerikanskt bankkonto.
Idag har vi bland annat varit på Champions gate, David Leadbetters golfacademy, för er som inte vet, så är det en av de bästa träningsanläggningarna som finns, tänk om man hade möjlighet att träna under sådana förhållanden hela tiden!
På måndag har jag bokat lektion med en kille som heter Kevin Smeltz, tränade med honom i november förra året när jag var nere och kvalade, och han är grym! Så det ser jag verkligen fram emot. Men redan imorgon ska jag dit och träna själv några timmar.
Vi har inte tagit så mycket bilder än, tycker inte att det har varit något speciellt att fota, så brukar det låta för mig. Jag erkänner att jag skulle kunna bli bättre på att använda kameran lite oftare, men jag lovar att det kommer.
Har dock ett par bilder från flyget på väg från Stockholm till Newark, då vi fick sitta i business :) Tack snälla bror! Det är inte varje dag man får göra det så det blev en del bilder på all mat, menyn och lite till. Tyvärr så är de flesta bilderna tagna med mobilen och jag har ingen sladd med mig så jag kan lägga över dem på datorn, så ni får se ett par som är tagna med kameran.
Nu ska jag sluta för idag och springa ut och ta mig ett kvällsdopp i poolen!

Det är väldigt lätt att sova business!
Hempa. Inte så svårt att sova när man flyger i business :)


Här är en av måltiderna, toasten ser lite äcklig ut på bild, men den var faktiskt god :)

RSS 2.0