Life is good....!

I detta inlägg vill jag uppmärksamma en del av de många härliga saker och ting livet och min vardag för med sig....många gånger är och har det varit kämpigt och jobbigt på alla håll och kanter....och med största säkerhet kommer det uppstå jobbiga situationer/perioder i framtiden. Men just nu känns det mesta väldigt bra! Det är väl bara golfen som man aldrig kommer bli helt nöjd med....oavsett hur bra det går/känns :), men det kanske bara är bra....så länge man känner så, så betyder det väl att man fortfarande har viljan och motivationen att bli ännu bättre!
I alla fall, jag vill också passa på att tacka min familj och mina vänner, alla underbara människor runt omkring mig, utan er vore livet tråkigt, och utan er, framförallt vissa utav er, hade jag aldrig fått möjlighet att leva det liv jag gör, aldrig haft möjlighet att få göra det jag vill! Självklart så har jag ju också mig själv, min envishet och min vilja att följa mina drömmar att tacka, för att jag är där jag är idag! Jag har absolut inte nått ända fram ännu och jag har mycket kvar att uppfylla innan jag är någorlunda nöjd :), framförallt på golf sidan, men i övrigt så kan jag inte klaga. Har redan fått uppleva så mycket och fått en hel del nyttiga erfarenheter!
Vill passa på att avsluta det här inlägget med en hälsning till en väldigt nära vän, Marianne! Jag tänker på dig! Om det är någon som kan ta sig igenom en sådan här situation, så är det du! Så länge jag har känt dig så har du alltid funnits där för mig, och även fast jag är långt borta, så finns jag alltid här för dig! ♥


Palmer i solnedgången på Lido Beach (Sarasota). Vackert!


Lido Beach. Skönt att gå barfota i den puder mjuka sanden!


Så otroligt vackra solnedgångar här i Florida! Jag är inte bara imponerad av solnedgångarna...också imponerad av att man kan ta så här fina bilder med mobilkameran!


Våran härliga pool! 29 grader varm! Kan det bli bättre.....!?


Blöt liten hund...Zeke har precis ramlat i poolen. Jag visste att det skulle hända :), var bara en tidsfråga!
Springer man så nära kanten får man skylla sig själv! :)

Kram på er där hemma, hoppas att ni kommer och hälsar på snart!!


Home improvement!

Med hjälp utav av bästa svärföräldrarna så har vi fixat lite i och utanför huset! Bland annat så har vi planterat en ny, levande, liten palm på framsidan av huset bredvid entrén.


För er som kollade riktigt noga på tidigare bilder av huset, ni kanske
la märke till den döda palmen som brukade stå där...?
Den dog tydligen under den riktigt kalla vintern 09/10. Men nu så, så
har vi ersatt den med en annan söt liten palm!


På fläkten ute på lanaien (uteplatsen) så har vi satt dit en lampa.
Så nu när man vill sitta ute och äta middag en varm kväll så kan
man i alla fall se maten! ;)


I gräsmattan ute på vår uppfart så har vi satt några 'solar lights'.
Dom drivs av ett batteri och solenergi, och lyser upp så fint på kvällen!

Dessutom så har vi bytt ut en hel del glödlampor i huset mot lågenergi lampor. Både för att spara på miljön och elräkningen! 

SuperBowl förlust, tjejvinst i scramblen :) och dålig uppdatering....

Ja det blir lätt så när man har besök...dålig uppdatering alltså. Som många av er kanske redan vet så förlorade Pittsburgh Steelers superbowlen, måste säga att dom gjorde en ganska dålig match. Det kändes som om det absolut inte hände någonting från deras sida och dom låg under i matchen från början till slut. Det blev knappt ens spännande...möjligtvis att spänningen höjdes något när det var ca 2 min kvar och Steelers hade bollen, var 6 poäng efter och hade möjlighet att kvittera genom att göra en touchdown....men dom var inte ens nära....ja ja, så kan det gå. Men vårat super bowl party kom liksom av sig eftersom att matchen var, från Steelers fans håll sett, ganska seg och tråkig. Men, som plåster på såren, så hade vi (tjejerna) tidigare på dagen i alla fall slagit killarna rätt rejält i Scramblen (-11 mot -5)....så det blev åtminstone inget städa eller diska för min del! :)

På väg till Tampa Airport....

....för att hämta upp svärföräldrarna som kommer på efterlängtat besök!! :)

SuperBowl Weekend

Hello! Befinnner oss nere i 'the keys', närmare bestämt Islamorada. I Dave & LouAnne's hus.
Som framgår av rubriken så är vi här över helgen för att bla titta på Super Bowl. Inte för att varken jag eller Hempa är speciellt stora fotbolls fans (Amerikansk Fotboll!), men vi börjar förstå oss på det mer och mer, kan dock inte riktigt uppskatta den sporten än helt och hållet. Men eftersom fotbollen är så sjukt stor och hypad här borta så får man väl anstränga sig och försöka komma in i det hela litegrann i alla fall! :)
I fredags, på vägen ner hit, så stannade vi till i Naples, hos min svingcoach Scott, för en liten check och 'fine tuning' av svingen. Alltid bra! Och Scott är alltid så peppande och inspirerande så jag får alltid en lite kick av att träna med honom! Väl nere i Islamorada så gjorde vi inte så mycket mer den dagen, förutom att spendera en mycket trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap, samtidigt som vi beundrade den otroligt vackra solnedgången! (Se bild längre ner i inlägget).
I skrivande stund sitter vi i bilen på väg upp till Homestead, Miami för en runda golf, tillsammans med Jason & Tracy (Dave & LouAnne's son + sonhustru) och Karin, vår vän hemifrån Port Charlotte/Rotonda som också är här nere över helgen. I alla fall, jag tror att det blir en Scramble, killarna mot tjejerna! :) Förloraren får ta hand om städning och disk efter Super Bowl 'partyt'. Inte blir det tjejerna.....:)
Som sagt, efter golfen idag så blir det att titta på Super Bowlen hemma hos Jason & Tracy, och eftersom Dave är sånt stort Pittsburgh Steelers fan, och Steelers är ett av lagen i Super Bowl, så kände ju vi att vi självklart måste hålla på Steelers också. Så vi har köpt varsin Steelers t-shirt för att visa vårt stöd. (Bilder från Super Bowl partyt kanske dyker upp lite senare på bloggen....vi får se...:)) Men det är inte bara jag och Hempa som kommer visa vår support för Steelers.....jag överraskade Dave och Louanne genom att köpa varsin t-shirt åt Zeke och deras hund, Taylor, också! :) Nä, nu är det dags och ladda inför scramblen. Vi hörs!


Solnedgången i fredags....

Zeke

Taylor

RSS 2.0