US-Open Kval

Imorgon, på The Oaks club (Eagle Course), så är det 36 håls US-open Kval som gäller! Förväntar mig en rolig, spännande, blåsig och tuff dag på banan imorgon. Och jag hoppas också att vid dagens slut att jag känner mig nöjd med mitt spel....Och att jag får rapportera om ett bra resultat! :)

Klubbhuset sett från 18e Tee.


Gator på 18e!






Marianne - 10 Maj 2011

Marianne, jag är oerhört ledsen för att jag inte kunde vara på plats för att dela din minnestund tillsammans med våra vänner och familj. Men, jag vet, att du vet, att du fortfarande betyder lika mycket för mig ändå, och alltid kommer att göra! Jag vet att du har förståelse för varför jag inte kunde vara på plats....du kommer alltid finnas med mig ändå, och det är det som betyder något!

Jag hade min egna lilla minnesstund för dig igår!


Rond 2 San Antonio - Sjuk!

Åhh så tråkigt, idag har varit en riktigt jobbig dag....jag vaknade upp imorse, sjuk! Jag började känna av det redan för ett par dagar sen, med lite ont och irriterat i halsen och luftvägarna, men det var inte förrän igår kväll jag började känna mig ganska dålig och lite febrig. Och imorse, som sagt, så kändes det inte bra alls..... :( Jag körde på ändå med uppvärmningen inför rundan som vanligt, det kändes lite jobbigt på rangen och strax innan 'tee off' så var jag lite illamående. Redan efter första utslaget så kände jag febern stiga, pulsen höjas och mina händer började skaka, tror att jag fick någon slags frossa. Det blev nog lite för ansträngande för kroppen....men jag ville ju så gärna spela! Det var riktigt nära att jag gick av banan efter 4-5 hål, trodde knappt att jag skulle orka gå ett enda hål till....än mindre slå ett golfslag. Riktigt, riktigt jobbigt att ha feber och samtidigt behöva anstränga sig fysiskt i dryga 30 graders värme! Men efter att ha tagit ett par värk och förkylningstabletter, och frossan började lägga sig, så bestämde jag mig för att fortsätta. Efter cirka 12 hål så hade febern gått ner en del och jag kände mig något mindre orkeslös, och viljan att spela och avsluta rundan så bra som möjligt, och tanken på att få spela rond 3 gav mig åtminstone lite energi. Jag måste säga att jag är riktigt stolt över mig själv för att jag tog mig ända in i mål idag, och över sättet jag gjorde det på....fick faktiskt till en bra score på sista 9, (-1), trots allt. Men det som gjorde mig mest ledsen idag, förutom att vakna upp sjuk, är att efter allt mitt slit idag ute på banan så saknades det till slut ett ynka slag till att klara 'cutten' och få spela imorgon också. Det gör ont! Speciellt som jag hade några bra birdie chanser mot slutet som jag inte lyckades ta vara på..... Det gör ont för att jag verkligen gillar den här tävlingen och för att det hade varit skönt att få spela in lite pengar och poäng inför de 4 veckors tävlingsuppehåll som nu väntar. Men men, å andra sidan tror jag att min kropp föredrar att få vila. Vänta förresten.....nu måste jag rätta mig själv lite. Det är 4 veckors uppehåll för Futures Tour, men om dryga 2 veckor så väntar US-open kvalet, den här gången blir det i Florida på en bana som endast ligger dryga halvtimmen från vårat hus....alltid bra att ha något kul att se fram emot när det känns lite tungt.

RSS 2.0