Sorry....

Jag börjar första inlägget i bloggen på länge med att ljuga :) Inte bra....jag sa ju att jag skulle skriva igen till helgen, och det var helgen innan förra helgen.....! Jaja så kan det gå.
Vi är i alla fall på plats i Florida igen, och det känns mycket bra! Varmt och skönt och fokus på golf och träning!
Det var superkul att vara hemma i Sverige i dryga 2 veckor och träffa familj och vänner!! Men....samtidigt blir det väldigt intensivt och slitigt när man försöker hinna träffa så många som möjligt på så kort tid....tror att det var därför både Hempa och jag fick en släng av sjukdom när vi kom tillbaka hit.
MEN....självklart är det värt allt slit och släng bara för att få träffa alla!
Om ett par veckor så är det dags för LPGA kval igen! Spännande! Återkommer med mer info om detta....See ya!


Just det, för er som inte vet det redan....vi letar hus här i Florida!
Här är en bild innifrån köket på ett utav husen vi är intresserade av.....
Inte fel att ha sån här utsikt när man sitter och äter frukost! :)
(Obs! Det är grannens båt....;))

The blog is back in business.....pretty soon i alla fall!

Ja, min lilla dator verkar inte gå att rädda.....:( Verkar vara 'moderkortet' som har pajat. Eller det går väl säkert att fixa på nåt sätt, men inte utan att det kostar en himla massa.....MEN så mitt i all besvikelse kom min kära svärfar, Tommy, till vår räddning.....det visar sig att han har en dator till övers. Dessutom en som är av samma storlek som min andra dator, en liten en :) Perfekt när man är ute och reser.....
Så nu har jag inte längre något att skylla blogg torkan på.....utan jag räknar med att bloggen ska vara up and running again inom några dagar. Vi åker tillbaka till USA på fredag morgon.....så till helgen så kan ni räkna med ett nytt inlägg! See ya!

RSS 2.0