San Antonio

Befinner oss nu i San Antonio, för 'Symetra Classic' på Dominion Country Club.....Jag gillar verkligen det här stället!! :) Klubben och banan är verkligen superfin, men det är ändå ett rätt avslappnat ställe....inte sådär fint och snobbigt så man knappt vågar röra sig. :) Även fast det finns några sjukt stora och fina hus längs med banan! :)
Resan hit var mindre rolig....vi åkte från Sarasota, FL igår (måndag) kväll, måste bara flika in att det var otroligt vackert att flyga ut över Floridas västkust i solnedgången....titta ner på de långa fina stränderna, det turkosa vattnet och alla härliga färger på himlen....(se bild längre ner i inägget!), so far var resan helt lugn och fin, vi fick dock cirkulera lite runt flygplatsen i Atlanta, GA, pga av åskoväder i krokarna innan vi så småningom fick landa. Väl nere på marken och inne i terminalen fick vi veta att vår flight till San Antonio skulle bli något försenad pga nya inkommande åskoväder, och ja....på radarn så såg det inte ut som om vi skulle kunna ta oss till San Antonio utan att stöta på ovädret någon gång på vägen, i alla fall....Så länge det var blixt och dunder precis ovanför flyplatsen så kunde vi inte ens lyfta. Innan vi äntligen kunde taxa ut från gaten så hade vi hunnit bli över 1,5 tim försenade.
Ungefär halvvägs in i den drygt 2 timmar långa resan började vi känna av en del turbulens....och efter ytterligare en liten stund började det bli riktigt obehagligt!! Jag har nog aldrig varit med om en så våldsam flygresa förut, och jag har nog aldrig varit så rädd någon gång....Jag var rädd på riktigt! Snacka om att man känner sig liten och utsatt när man sitter i ett flygplan och nästan slängs runt där uppe i luften och utanför fönstret så avlöser blixtarna varandra i ett fasligt tempo. Riktigt, riktigt skönt när vi äntligen var framme och man fick sätta fötterna på fast mark!

Kommentarer
Postat av: pappa

Aj då, det var mitt fel att Ni hamnade i turbulens eftersom jag föreslog flyget! Sorry! Pratade med LG och han sa att det så gott som alltid är oväder i dessa områden, speciellt på eftermiddagar och kvällar! Hans kontor ligger i Texas så han säger att det alltid är turbulens men att planen tål en jädrans massa samt att de aldrig flyger inne i ovädren! Dock kan man tro att de gör det för att jäklas lite. De har full kontroll hela tiden, men jag håller med om att det inte är skönt! Det har tydligen aldrig hänt någon enda olycka med plan uppe i luften. Tänk så otroligt många plan som flyger varje dag så spänn fast säkerhetsbältena och känn Er lugna o hiva en bärs. Pappa

2011-04-27 @ 21:32:56
Postat av: Cecilia

Haha låter ju kul :P

2011-04-29 @ 15:18:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0