Crown Point, Indiana

Touren fick ett väldigt välkomnande den här veckan i Crown Point, Indiana....på tisdag kvällen blev alla spelare upphämtade på golfbanan, White Hawk CC, för att sittandes uppe på brandbilar allihop bli eskorterade till 'downtown' där vi skulle presenteras och mingla runt bland stadens invånare, det bjöds också på diverse underhållning. Kul var det att åka brandbil! :) Klicka på länken nedan för några få bilder.... http://posttrib.suntimes.com/photos/galleries/index.html?story=6227476
Den här tävlingen spelas från torsdag - lördag, (normalt spelar vi fredag - söndag), eftersom att det är 4th of July (independence day) på måndag och de flesta amerikaner är långlediga, eller ja, 3 dagar i alla fall. Och därmed tar touren också en veckas ledighet. Jag går ut kl. 13.55 idag från tee #10, observera att vi befinner oss i Central Time Zone och därför är 7 bakom efter Sverige.
Tänkte bara avsluta med att blicka tillbaka till förra veckans tävlingsplats, Harris, Michigan, och närmare bestämt i Söndags och Måndags. Då mötte nämligen Familjen Rakell upp oss, efter att dom hade varit i Minneapolis MN, för NHL draften som gick av stapeln i fredags, och där min systerson Rickard blev draftad av Anaheim Ducks!! Stort Grattis Rickard! Stolt Moster! :) Det var riktigt roligt att få umgås, i nästan ett helt dygn!, efter att inte ha sett Rakellarna på dryga 10 månader. Mysigt! Hoppas att vi kommer att ses lite oftare framöver..... <3 <3, Det gäller för övrigt resten av familj och vänner också!


<3


Jag och Benedikte Grotvedt (aka Boo, ingen här kan uttala hennes namn) :) från Norge, på LPGA Futures Tour Partyt i Downtown Crown Point i tisdags.


Vi kör foooort! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0